top of page
Posta

Reacties studiereizen naar Liguria:

(voor meer foto's klik op: deze link.)

'Bedankt voor 5 topdagen. Wat hebben we een lol gehad in een heel bijzondere omgeving.'

- Frank en Simone

'"UN VERO SOGNO"

'Ik verheugde mij heel erg op het reisje naar Airole. Dat is zeker waargemaakt. Had mijn 'reisvrienden' maar één keer gezien. Het klikte heel goed. Janine zorgde meteen voor een warm welkom in een totaal andere wereld. Het 'bella vita' opsnuiven. In de restaurantjes en daarbuiten. Omgeving verkennen. Genoten van alles. Heel erg bedankt voor al je organisatie en gezelligheid. Un vero sogno.'

- Annette

'Tja, wat nog aan al die superlatieven toe te voegen. Was top. Zou zeggen, volgend jaar weer!'

- Ger

'Ook ik heb t echt zooooooo ontzettend leuk gehad!! Als ik aan ons reisje denk, verschijnt er meteen een lach op mijn gezicht. Onze groep was top!!'

- Renate

Cari Janine & Joost ...het was werkelijk geweldig! Wat wat een feest met elkaar..kan wel zeggen dat gruppo 1 misschien iets aan de grote kant was, maar we hebben het zo leuk met elkaar gehad..synergie! Vincenzo veel te weinig gezien en gesproken maar dat lossen we hier wel eens in hoor!'

- Marjoleine

'Een geweldige (studie)week in Airole. Superlatieven schieten tekort! Veel geleerd, veel gelachen, veel gegeten, veel gedronken, veel gezelligheid, alles super georganiseerd. In één woord: FANTASTISCH!!!! Veel dank Janine en Joost.'

- Caroline

'Ik heb me kostelijk vermaakt, veel gelachen en wat een sfeer daar in Airole.'

- Rineke

Tags:

Posta recente
Seguiteci!
  • Facebook Classic
bottom of page