top of page

 

Groepscursus Italiaans

Geeft u er de voorkeur aan om met een paar mensen (bijvoorbeeld partner, familie, vrienden) Italiaanse les te volgen, dan is dat allemaal mogelijk bij 'Montedoro'.
 
Bent u graag op vakantie in Italië? Wilt u meer weten van het dagelijks leven in Italië? Heeft u Italiaans nodig voor uw werk? 'Montedoro' geeft les op maat. 'Montedoro' past de lessen aan aan uw wensen.
 

Leuke methodes voor volwassenenonderwijs zijn de boeken Ci Vediamo Presto, Allegro en Con Piacere! Op dit moment maakt Montedoro daar het meest gebruik van. Daarnaast maakt 'Montedoro' gebruik van zelfgeschreven rollenspellen, zodat het geleerde meteen in de praktijk gebracht kan worden. Er wordt dan ook veel Italiaans gepraat in de lessen. Na ca. 10 lessen bent u in staat om b.v. eten te bestellen in een restaurant, boodschappen te doen, een ticket te bestellen, te vertellen over uw familie en de weg te vragen. Bent u graag op vakantie in Italie? Wilt u meer weten van het dagelijks leven in Italie? Heeft u Italiaans nodig voor uw werk? 'Montedoro' geeft les op maat. 'Montedoro' past de lessen aan aan uw wensen.

 

Het beste resultaat wordt wel verkregen als er iedere week huiswerk gemaakt wordt. Bij elke les wordt de grammatica van de vorige les herhaald d.m.v. mondelinge toetsing. Het niveau van de lessen wordt aan uw mogelijkheden en wensen aangepast. Doorstroming tot niveau B1/B2 is mogelijk (zie Europees Referentiekader ).

 

De lestijden zijn geheel in overleg met u.

 

'Montedoro' betekent 'Gouden Berg'. Het is ook een plaatsje op Sicilië waar docente Janine ooit een vakantiehuis had.. Gouden bergen belooft 'Montedoro' niet, maar wij verzekeren u dat wij u absoluut wegwijs kunnen maken in de Italiaanse Taal en Cultuur.

 

 

 
 

 

 

 

bottom of page