top of page
Posta

Reacties van leerlingen

Diverse reacties van leerlingen:

"Al 5 jaar Italiaanse les van Janine! Een fantastische vrouw, die altijd iets nieuws en creatiefs verzint om de motivatie te stimuleren. Wij verstaan inmiddels goed Italiaans, kunnen lezen en schrijven. Spreken is iets dat wij elk jaar op vakantie in Italie ophalen en veel oefenen tijdens de lessen.We zitten inmiddels halverwege boek 2 van Ci Vediamo Presto! Vanaf boek 2 is het ook meer een feest, omdat eigenlijk het belangrijkste is behandeld in boek 1.Daarom kijken wij elke twee weken uit naar de Italiaanse les." Cordiali Saluti Wen & Angela Tung, Purmerend

oudleerlingenetentje.JPG

"De lessen die Janine in onze groep heeft gegeven waren zéér inspirerend. Zij heeft een dynamische methode, waardoor nooit een onbenut moment ontstaat. De boeken “Ci vediamo presto” zijn prachtige huiswerkboeken waar veel informatie, oefeningen en grammatica in staan, die een goede ondersteuning vormen. Maar de gave die Janine verstaat om je in het Italiaans aan het praten te krijgen spande de kroon. De dialoog aangaan vraagt moed, maar zij weet met haar sprankelende verschijning je uit de tent te lokken om over je dagelijkse bezigheden te gaan praten. Het was altijd weer verrassend wat iedereen ervan maakte. Door die voldoening werd er veel aandacht en tijd aan het huiswerk besteed. Daar bleef het niet bij er passeerden Sinterklaasgedichten, recepten, Italiaanse gebaren,het kijken naar Italiaanse films en je commentaar daarop, kaartspel en het vertalen van Italiaanse liederen die we daarna met z’n allen gingen zingen en met héél véél plezier!!!!! Het was altijd feest!! Kortom een aanrader om bij Janine les te nemen! Helaas moet ik door tijdgebrek stoppen met de lessen maar ik wens iedereen veel succes!! Janine, grazie di tutto"

Joke van Overbeek, Zuidoostbeemster

"Italiaans leren met Janine is een feest! Ontspannen, maar toch inhoudelijk; veel Italiaans praten tijdens de lessen en thuis wel je huiswerk doen! Met muziek naar eigen keuze de teksten vertalen, inspelen op de dagelijkse gebeurtenissen en/of feestdagen,Italiaanse gebruiken leren etc. etc. En dat alles in zo’n gezellige sfeer. Janine geeft je het gevoel dat je al heel wat aan kunt en dat werkt positief. Tijdens de lessen met Janine waren we de afgelopen 2 jaar ook een beetje op vakantie en ......in onze vakanties naar ‘la dolce vita’ konden we het geleerde goed in de praktijk brengen. Mille grazie Janine, per tutto!!!"

Kees en Ans van Overbeek, Middenbeemster

IMG_0261 (Medium).JPG

"Het waren twee leerzame jaren. Na een jaar wist ik al heel veel voor mijn gevoel. In het begin vond ik het spannend en moeilijk om Italiaans te spreken. Maar omdat de les zo ongedwongen begon met b.v. ervaringen van de afgelopen week te vertellen, ging het steeds beter en meer ontspannen. Ook werd er veel aan grammatica gedaan, waarbij door jou goed werd uitgelegd. Al met al was het een plezier om deze lessen te hebben gevolgd en wil er in de toekomst veel mee blijven doen. Je hebt ons fantastisch les gegeven. Kundig en op een speelse manier. Veel dank."

Anna Mater, Purmerend

"Ik heb ruim een jaar les van Janine, zij legt goed uit, heeft veel geduld!! En wij hebben het erg gezellig.

Hilary Hardman, Krommenie

Posta recente
Seguiteci!
  • Facebook Classic
bottom of page