top of page
Posta

Diverse reacties van leerlingen

"Fantastische lerares! Ik heb heel veel geleerd in de jaren dat ik les van Janine heb gehad, maar ook veel lol gehad. Leren met plezier! Het is alweer heel wat jaren geleden, maar ik heb nog veel aan haar lessen als ik in Italië ben. De lessen die zij heeft gegeven zijn blijkbaar goed binnengekomen."

Ellen de Lange, Purmerend

"Hierbij een berichtje over de 2-jarige cursus die ik van jou heb gehad. Onze laatste Italiaanse les is inmiddels alweer een tijdje geleden; het was een hele gezellige avond met elkaar. Ik ben erg blij dat ik me verstaanbaar kan maken , mochten we weer op vakantie naar Italië gaan. We waren met een gezellige groep en hebben ontzettend veel geleerd: grammatica, woordkennis , etc. Je liet ons aan het begin van de les altijd vertellen wat we de week ervoor hadden meegemaakt. Ook deden we vaak rollenspellen met elkaar, bespraken de Italiaanse geschiedenis en hoe de mensen daar leven. In het begin van de cursus durfde ik nooit zo veel te zeggen, maar gaandeweg de cursus werd ik volgens jou veel losser. Af en toe pak ik het boek "Ci vediamo" en lees en herhaal ik een les . Zo houd ik het een beetje bij. Bedankt voor de 2 jaar lesplezier. Ik heb een leuke tijd gehad. Arrivederci."

Wil Bierman, Purmerend

"Wij hebben een gezellige groepje met elkaar en lachen veel, maar ook hebben we afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, want Janine houdt wel van 'forza andiamo' . Met name zijn we enorm gesterkt in spreekvaardigheden en allerlei grappige en handige woordjes. Mijn zelfvertrouwen groeit per les en ik ga genieten van mijn Italiaanse zomervakantie... Arrivederci!"

Marjoleine Post, Zaandam

italiaans2.JPG
italiaans1.JPG

"Janine is een hele gezellige en goede lerares. Zij legt alles duidelijk uit.Wij volgen pas 6 maanden Italiaanse les bij Janine, maar kunnen inmiddels al een aardig woordje Italiaans. Echt boven verwachting! De les is altijd heel gezellig. We zitten in een leuke groep er wordt veel gelachen en geleerd."

Remco en Jacqueline Onkenhout, Purmerend

"Ik heb jarenlang les gehad van Janine. Gezellige sfeer, heb heel veel geleerd. Janine legt goed, duidelijk uit. Ben inmiddels een aantal jaar gestopt, maar heb nog steeds contact met de Italiaanse groep."

Renate Veen, Purmerend

"Italiaans leren bij Janine is een mix van een degelijke basis, dus echt met die altijd belangrijke grammatica en woordjes, met een luchtige wijze van lesgeven en toepassing van het geleerde. Hierbij wordt naast het basisboek gebruik gemaakt van allerlei hulpmiddelen als muziek, tijdschriften, kranten en zelf gemaakt lesmateriaal afgestemd op het niveau en de leerdoelen/-wensen van de groep. Janine heeft veel ervaring met Italiaans en de Italianen dus naast de taal steek je ook het nodige op over het land zelf, de cultuur, de gewoonten, enz. Het feit dat de oorspronkelijke lesgroep gedurende een aantal jaren vrijwel intact is gebleven zegt alles over de sfeer en wijze van lesgeven."

Ger Möhlmann, Purmerend

Posta recente
Seguiteci!
  • Facebook Classic
bottom of page